105,00 leiPrețul inițial a fost: 105,00 lei.70,00 leiPrețul curent este: 70,00 lei.
SOI DE STRUGURI: FETEASCĂ NEAGRĂ & MERLOT
NOTE DE DEGUSTARE: olfactiv - flori de vară și fructe, gustativ - căpșuni, fragi, petale de trandafir, postgust mediu spre lung cu tentă citrică.
Asociere Culinară: aperitive, salate (de vinete, cu pește sau cu sos), sushi și sashimi de pește, fructe de mare la grătar, preparate din carne de pasăre, deserturi cu fructe, înghețată
165,00 leiPrețul inițial a fost: 165,00 lei.110,00 leiPrețul curent este: 110,00 lei.
SOI DE STRUGURI: Cabernet Sauvignon & Merlot; maturat 6 luni în baricuri de stejar românesc
NOTE DE DEGUSTARE: fructe de pădure și nuanțe de ciocolată și vanilie
ASOCIERE CULINARĂ: carne de vită, miel, vânat, brânzeturi maturate și chiar deserturi cu ciocolată
234,00 leiPrețul inițial a fost: 234,00 lei.156,00 leiPrețul curent este: 156,00 lei.
SOI DE STRUGURI: Fetească Neagră & Cabernet Sauvignon, maturat aproximativ 12 luni în baric nou de stejar românesc
NOTE DE DEGUSTARE: prune uscate, cireșe amare, fructe negre de pădure, tabac, condimente
ASOCIERE CULINARĂ: preparate din carne roșie, brânzeturi maturate, deserturi pe bază de ciocolată neagră
105,00 leiPrețul inițial a fost: 105,00 lei.70,00 leiPrețul curent este: 70,00 lei.
SOI DE STRUGURI: Fetească Neagră 100%
NOTE DE DEGUSTARE: arome intense de ciocolată, cireșe negre, vișine și prune coapte. Gustul aduce note de mure, coacăze și vișine bine coapte, cu alcool și tanini bine integrați
ASOCIERE CULINARĂ: Se potrivește perfect cu preparate tradiționale românești: sarmale în foi de viță sau varză, tocănițe de vânat, plăcinte sărate, ciolan la cuptor, rață gătită sau afumată, preparate din carne de porc sau vită și brânzeturi maturate.
270,00 leiPrețul inițial a fost: 270,00 lei.225,00 leiPrețul curent este: 225,00 lei.
SOI DE STRUGURI: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot
NOTE DE DEGUSTARE: fructe de pădure, cireșe roșii, prune uscate
ASOCIERE CULINARĂ: orice tip de carne roșie, grătar sau brânzeturi mediu maturate
300,00 leiPrețul inițial a fost: 300,00 lei.250,00 leiPrețul curent este: 250,00 lei.
SOI DE STRUGURI: Chardonnay
NOTE DE DEGUSTARE: fructe coapte, completat de accente delicate de migdale și nuci, cu o ușoară notă citrică ce adaugă prospețime
ASOCIERE CULINARĂ: carne albă, pește, fructe de mare sau brânzeturi proaspete
SOI DE STRUGURI: Sauvignon Blanc & Fetească Albă
NOTE DE DEGUSTARE: Arome proaspete de citrice și limetă, completate de mere verzi și nuanțe subtile de fagure de miere. Culoare galben-pai strălucitoare.
ASOCIERE CULINARĂ: legume la grătar, brânzeturi, paste, pește, fructe de mare și carne de curcan.
SOI DE STRUGURI: Cabernet Sauvignon & Merlot; maturat 6 luni în baricuri de stejar românesc
NOTE DE DEGUSTARE: fructe de pădure și nuanțe de ciocolată și vanilie
ASOCIERE CULINARĂ: carne de vită, miel, vânat, brânzeturi maturate și chiar deserturi cu ciocolată
SOI DE STRUGURI: Chardonnay maturat în butoaie de stejar românesc timp de 3 luni
NOTE DE DEGUSTARE: buchet de fructe coapte la care se adaugă accente de migdale, nuci și citrice
Asociere Culinară: preparate din porc, anumite preparate pe bază de carne de pasăre sau pește cu sos și brânzeturi fine, maturate, bucătărie japoneză sau chinezească.
SOI DE STRUGURI: Fetească Neagră & Cabernet Sauvignon, maturat aproximativ 12 luni în baric nou de stejar românesc
NOTE DE DEGUSTARE: prune uscate, cireșe amare, fructe negre de pădure, tabac, condimente
ASOCIERE CULINARĂ: preparate din carne roșie, brânzeturi maturate, deserturi pe bază de ciocolată neagră
SOI DE STRUGURI: FETEASCĂ NEAGRĂ & MERLOT
NOTE DE DEGUSTARE: olfactiv - flori de vară și fructe, gustativ - căpșuni, fragi, petale de trandafir, postgust mediu spre lung cu tentă citrică.
Asociere Culinară: aperitive, salate (de vinete, cu pește sau cu sos), sushi și sashimi de pește, fructe de mare la grătar, preparate din carne de pasăre, deserturi cu fructe, înghețată
SOI DE STRUGURI: Fetească Neagră 100%
NOTE DE DEGUSTARE: arome intense de ciocolată, cireșe negre, vișine și prune coapte. Gustul aduce note de mure, coacăze și vișine bine coapte, cu alcool și tanini bine integrați
ASOCIERE CULINARĂ: Se potrivește perfect cu preparate tradiționale românești: sarmale în foi de viță sau varză, tocănițe de vânat, plăcinte sărate, ciolan la cuptor, rață gătită sau afumată, preparate din carne de porc sau vită și brânzeturi maturate.
SOI DE STRUGURI: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot
NOTE DE DEGUSTARE: fructe de pădure, cireșe roșii, prune uscate
ASOCIERE CULINARĂ: orice tip de carne roșie, grătar sau brânzeturi mediu maturate
SOI DE STRUGURI: Chardonnay
NOTE DE DEGUSTARE: fructe coapte, completat de accente delicate de migdale și nuci, cu o ușoară notă citrică ce adaugă prospețime
ASOCIERE CULINARĂ: carne albă, pește, fructe de mare sau brânzeturi proaspete